Liever goed dan veel

Liever goed dan veel

Broodbroeders werken ambachtelijk, en met liefde voor onze producten, onze klanten en ons zelf. We kneden graag goed, eerder dan veel. Ons aanbod is beperkt. Dit komt de kwaliteit van wat we wel maken ten goede. Onze abonnementen maken dat we op voorhand weten hoeveel er moet gebakken worden. Zo verspillen we minder.

Seizoensgebonden

De afstand tussen de ploeg van de boer en het mes op je bord trachten we zo kort mogelijk te houden. Onze molenaar uit Sint-Joris-Weert maalt liever traag dan veel. Dat doet hij uit respect voor het graan van de beste boeren uit zijn streek.
We draaien mee met de seizoenen. Ons aanbod verandert naarmate de jaargetijden opschuiven.
Seizoensgebonden
Onze ateliers

Onze ateliers

In de Stationsstraat gaan onze workshops door. Ondertussen organiseren we meerdere workshop per week en zetten we ook in op het organiseren van privéworkshops 

De Sint-Katelijnestraat is onze winkel maar ondertussen gebeurt hier ook veel meer. Het is de plek voor pizza-friday, een koffietje te drinken, een belegde focaccia te eten, ... Gezellig vertoeven dus! 

broodbroeders en -zusters

Molen

Steven en Johan startten Broodbroeders in 2015. Ze vonden nergens zulk lekker brood dan ze zelf maakten. Zonde dat dit niet met zo veel mogelijk anderen kon gedeeld worden. Broodbroeders waren één van de eerste bakkers om te werken met broodabonnementen. Ondertussen bleef de filosofie dezelfde, het aantal Broeders en Zusters is uitgebreid! 

Onze ateliers

Sint-Katelijnestraat 59, Mechelen
Ma : gesloten 
Di - Vr: 8u - 18u 
Zat: 7u30 - 14u 
Zon: 7u30 - 12u

Stationsstraat 11, Mechelen
Open voor workshops 

Contact

tel: 015 29 07 99
info@broodbroeders.be

volg ons op

Wist je dat...

Ons menu elke week verandert?
webdesign: Buro Knal / webdevelopment: Sitemanager