
Liever goed dan veel
Broodbroeders werken ambachtelijk, en met liefde voor onze producten, onze klanten en ons zelf. We kneden graag goed, eerder dan veel. Ons aanbod is beperkt. Dit komt de kwaliteit van wat we wel maken ten goede. Onze abonnementen maken dat we op voorhand weten hoeveel er moet gebakken worden. Zo verspillen we minder.
Seizoensgebonden
De afstand tussen de ploeg van de boer en het mes op je bord trachten we zo kort mogelijk te houden. Onze molenaar uit Sint-Joris-Weert maalt liever traag dan veel. Dat doet hij uit respect voor het graan van de beste boeren uit zijn streek.
We draaien mee met de seizoenen. Ons aanbod verandert naarmate de jaargetijden opschuiven.
We draaien mee met de seizoenen. Ons aanbod verandert naarmate de jaargetijden opschuiven.


broodbroeders en -zusters

Steven en Johan startten Broodbroeders in 2015. Ze vonden nergens zulk lekker brood dan ze zelf maakten. Zonde dat dit niet met zo veel mogelijk anderen kon gedeeld worden. Broodbroeders waren één van de eerste bakkers om te werken met broodabonnementen. Ondertussen bleef de filosofie dezelfde, het aantal Broeders en Zusters is uitgebreid! Maak hieronder kennis met alle Broodzusters en Broodbroeders.

Anne

Truus

Laura

Johan

Steven

Soffie

Iris
