Workshop Desemstokbrood
Workshop Desemstokbrood

Workshop Desemstokbrood

Waarom gebruiken we voor de bereiding van stokbrood niet enkel desem maar ook poolish? Het hoe & waarom van deze methode komt uitgebreid aan bod tijdens deze workshop.

We doorlopen de verschillende fasen van het bereiden en bakken om tot een echt stokbrood te komen. We maken drie variëteiten; een gewoon stokbrood, een épi en een stokbroodbrood. Dit gebeurt in een professionele steenoven maar je krijgt handvaten mee om thuis dit proces te evenaren.

We werken doelbewust met kleine groepen zodat er voldoende tijd is voor alle deelnemers.

Wat krijg je na afloop mee?

  • Een stokbrood, épi en stokbroodbrood
  • Receptenfiche
  • Een zak tarwebloem en tarwemeel (2 kg)
  • Desem op basis van tarwe
  • Desem op basis van rogge
  • Een linnen Broodbroederstas

De workshop duurt

3u

Kostprijs

€65

Keuze datum

Aantal personen

<< terug naar overzicht