Workshop Viennoiserie
Tijdens deze workshop leer je van onze bakkers hoe je thuis zelf bladerdeeg maakt. We gaan samen aan de slag met de beste ingrediënten en doorlopen samen het vienoisserie-proces van begin tot einde. Je ontdekt hoe je tot de meest krokante koeken komt. Werken met vienne is echt precisiewerk en zorgt daardoor ook voor veel restjes. We tonen hoe je deze kan omtoveren tot ons geliefde suikerbrood.
We kiezen ervoor om in kleine groepen te werken zodat er voldoende tijd is voor alle deelnemers.
We voorzien koffie, thee, water en een vieruurtje tijdens de workshop. Onze timing is vrij nauwgezet, dus graag een kwartiertje voor aanvang aanwezig zijn.
Belangrijk: deze workshop gaat altijd door in ons atelier in de Sint-Katelijnestraat 59, 2800 Mechelen
Wat krijg je na afloop mee?
- Je zelf gerolde croissants & chocoladebroodje
- Een seizoensgebonden frangipanekoek
- Linnen zak van Broodbroeders
- Recepfiches via mail
- 2 kilo bloem van Molens van den Bempt